Over deze website

Overheidslinks.nl
Tidorestraat 123-125
1095 KS Amsterdam
bureau@overheidslinks.nl
020-4682878
KvK 34140878

Cookies

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

Copyright

Opname van de gegevens uit de database in een ander gegevensbestand of publicatie van de database in zijn geheel of in delen via internet of op enige andere wijze is niet toegestaan. De database wordt door Overheidslinks.nl met grote zorgvuldigheid samengesteld. Overheidslinks.nl is echter niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door verkeerde gegevens.

Database Overheidsadressen

Met de Database Overheidsadressen kunt u ook op uw eigen computer beschikken over de adressen van overheid en politiek. U kunt al gebruik maken van de database voor een bedrag van 99 euro per jaar. Het is de ideale manier om in contact te komen met gemeenten en andere overheden. Kijk op de informatiepagina over de database voor meer informatie.